[grid_9 alpha]

[indent_right]

Atlantic Alfea ilmavesilämpöpumput pohjolan oloihin!

Atlantic Group on Euroopan johtava lämmitystekniikan valmistaja.
Groupe-Atlantic valmistaa 10 miljoonaa alan laitetta vuosittain 13 000 työntekijän voimin. Liikevaihto on 3,2 miljardia euroa ja tehtaita 31 kpl.

Atlanticilla on yli 50 vuoden kokemus lämmityslaitteiden valmistajana.
Meillä on kaikkialla konsernissamme ja kaikkialla maailmassa yksi yksimielinen tavoite: Vastata yhteiskunnan haasteeseen vähentää energiankulutusta ja lisätä uusiutuvan energian käyttöä, tyydyttäen samalla lämmitysmukavuuden vaatimukset.
Teollisuus- tai asuinkäyttöön tarjoamme asiakkaillemme parhaan yhdistelmän ekotehokkuutta ja kohtuuhintaisuutta heidän odotustensa mukaisesti. Ratkaisut ovat luotettavia, helppokäyttöisiä ja ihanteellisia sisälämpötilan ja ilmanlaadun säätelyyn ja edistävät energiansäästöä. Tuotteita myydään vuosittain yli sataan maahan. Esimerkki Atlantic Groupin innovaatioista on sen patentoima ilmavesilämpöpumpun lämmönvaihdin, joka sopii erityisen hyvin pohjolan oloihin asennettaviin ilmavesilämpöpumppuihin, koska sillä ei ole tukkeutumisvaaraa eikä jäätymisvaaraa, kuten lähes kaikkien kilpailijoiden käyttämillä levylämmönvaihtimilla.

Atlantic Group kannustaa innovaatioihin. 4% liikevaihdosta sijoitetaan tutkimukseen ja kehitykseen, jotta jatkossakin uudet ideat saisivat tuulta siipiensä alle.

[/indent_right]

[/grid_9]

[grid_7 omega]

[frame]Atlantic Alfea ilmavesilämpöpumppu[/frame]

Innovatiivisia lämmitysratkaisuja!

Atlanticin jälleenmyyjät voivat tarjota asiakkailleen uusimman ja energiatehokkaimman ratkaisun kaikkeen lämpösaneeraukseen sekä uudisrakennusten lämmitykseen ja viilennykseen.

Monipuolista ilmavesilämpöpumppumallistoa täydentää alansa huipputuotteina:

Austria-Email lämpöpumppuvaraajat

Vivax ilmalämpöpumput

[/grid_7]