Atlantic Suomi mukana Pirkanmaan suurimmassa rakennusalan Asta Rakentaja–tapahtumassa 13.–15. helmikuuta 2015 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa

Tule tapaamaan asiantuntijoitamme ja tutustumaan tuotteisiimme, esillä ovat muun muassa:

Atlantic Cascade kiinteistölämpöpumput

Atlantic tarjoaa ratkaisut rivitalon, pienkerrostalon tai liikekiinteistön lämmittämiseen. Yhdistelemällä Atlantic lämpöpumppuja sekä Austria Email käyttövesi- ja puskurivaraajia saavutetaan energiakulutukseltaan optimoitu järjestelmä niin öljy-, maakaasu- kuin sähkölämmitteiseen kiinteistöön. Cascade-paketti voidaan muodostaa Atlantic ilmavesilämpöpumppuja keskenään, tai öljy- ja kaasukondenssikattilan tai vanhan kattilan kanssa rinnan kytkien. Vaihtoehtoja on rajattomasti eikä teho lopu kovillakaan pakkasilla!

Austria Email varaajat lämpöpumpuillle

Yli 150-vuotiaan itävaltalaistehtaan runsaan, erityisesti lämpöpumpuille suunnitellun varaajavalikoiman turvin lämpöpumppujen SCOP ja tehoreservi saadaan huippuunsa energiaa säästäen. Olipa kyseessä käyttövesivaraaja, puskurivaraaja, aurinkovaraaja, hybridivaraaja tai lämpöpumppuvaraaja, tarjoaa Austria Email mainion ratkaisun.

Vivax Geni WiFi – uuden aikakauden ilmalämpöpumppu!

Esittelemme messuilla myös ilmalämpöpumppu uutuuden, ennennäkemätöntä tekniikkaa ja huikean ulkomuodon omaavan Vivax Geni Wifi ilmalämpöpumpun. 

Lisätiedot: Atlantic Suomi puh. (05) 366 4155 tai Risto Peni 0443992273

Tarjouksemme messuilla hakevat vertaistaan.
Tervetuloa tutustumaan osastollemme E307!

ASTA messut 2015