Kaasukondenssikattila Perfisol Hybrid Duo 5000

Atlantic tarjoaa maakaasulle ja propaanille sopivia kondenssikattiloita kaikkiin käyttöympäristöihin. Kondenssikaasukattilat ovat samaa tuoteperhettä Alfea ilmavesi- ja maalämpöpumppujen kanssa. Niissä on sama Siemens käyttöliittymä ja lukuisat lisävarusteKITit kuin Atlantic lämpöpumpuissakin.

Atlantic Perfisol Hybrid Duo maakaasukondenssikattila aurinkokeräimellä on suunniteltu nykyaikaisen talon lämmönlähteeksi silloin kun on valittu energialähteeksi maakaasu. Perfisol Hybrid Duo hyödyntää aurinkokeräimestä saatavan lämmön automaattisesti aina kun sitä on saatavana. Kaikki tekniikka on valmiiksi rakennettu yksiin kuoriin. Asennus on siten erittäin helppoa ja nopeaa. Sinun tarvitsee vain liittää keräimelle menevät putket. Kaikki tarvittavat säätimet ja pumput automatiikkoineen on tehtaalla asennettu paikoilleen laitteen sisälle.

Atlantic Perfisol Hybrid Duo kaasukondenssikattila aurinkokeräimille
Atlantic Perfisol Hybrid Duo kaasukondenssikattila aurinkokeräimille

 

Kondenssikattilat ovat moduloivia 5,5 kW:sta aina 34 kW:iin asti, ja sopivat pienestä omakotitalosta aina rivitaloihin. Kondenssikattila voidaan sijoittaa vanhan kattilan tilalle pannuhuoneeseen tai vaikkapa keittiöön tai kodinhoitohuoneeseen. Viileän savukaasun poisto joko entiseen savupiippuun tai yksinkertaisesti seinän läpi ulos muoviputkella.

Pieneen tilaan on valittavissa mallit integroidulla käyttövesivaraajalla. Käyttövesivaraaja voidaan valita kooltaan vapaasti irrallisena.

Atlantic Perfisol Hybrid Duo maakaasukondenssikattila aurinkokeräimellä
Atlantic Perfisol Hybrid Duo maakaasukondenssikattila aurinkokeräimellä

 

Atlantic Perfisol Hybrid Duo on yhteensopiva NETATMO-älytermostaatin kanssa

Netatmo by Atlantic älytermostaatti säästää lämmityskulujasi
Katso tästä millaista on nykyaikainen tapa tarkkailla ja säätää lämmitystäsi etänä