Alféa Extensa A.I.

Ilmavesilämpöpumppu

Alféa Extensa A.I. ilmavesilämpöpumppu sopii ihanteellisesti uuteen taloosi tai vanhan lämmityslaitteesi tilalle. Ekologisena ratkaisuna ne siirtävät ulkoilman sisältämän lämpöenergian talosi lämmitykseen. Ely-keskus myös tukee nyt siirtymistä fossiilisista lämmitysjärjestelmistä ilmavesi- tai maalämpöpumppuun, tuen määrä 4000 euroa. Katso lisää tästä linkistä

Duo-malli integroidulla varaajalla tuottaa myös riittävästi kuumaa käyttövettä koko perheellesi.  Alféa Extensa A.I. ilmavesilämpöpumppu pitää kotisi lämpötilan tasaisena ympäri vuoden ja takaa kuuman veden riittävyyden kaikkina vuodenaikoina. Se on kotisi varmatoiminen päälämmönlahde.

 

Atlantic ilmavesilämpöpumppu extensa a.i. cozytouch ohjaus

Taloudellisuus

  • Käyttää uusiutuvaa energiaa siirtämällä ulkoilman talvellakin sisältämää lämpöenergiaa sisälle taloosi erittäin hyvällä hyötysuhteella.
  • Kehittynyt invertterisäätö optimoi lämpöpumpun toiminnan vastaamaan todellista lämmitystarvetta ja aikaansaa paremmin säädetyn huonelämpötilan kaikissa kodeissa.

Mukavuus

  • Patentoitu koaksiaalisen lämmönvaihdin, ainutlaatuinen tekniikka markkinoilla, varta vasten ilmavesilämpöpumppukäyttöön suunniteltuna tarjoaa ainutlaatuisen käyttövarmuuden lämpöpumpullesi.
  • Alféa Extensa AI-lämpöpumppu mukautuu perheesi elämäntapaan.
  • Lisävarusteena saatavana jäähdytyssarja ja useita muita mukavia lisävarusteita.

Liitettävyys

  • Yhteensopiva Cozytouch Atlantic -tuotteiden kanssa. Voit ohjata lämpöpumppua etänä älypuhelimella tai tablet-laitteella lataamalla ilmaisen sovelluksen.

Extensa Duo A.I. ilmavesilämpöpumppu

Atlantic Extensa A I ilmavesilämpöpumppu

Extensa Duo -mallissa on integroituna käyttövesivaraaja. Hiljainen laite voidaan sijoittaa vaikka kodinhoitohuoneeseen.

Duo-sisäyksikössä on valmiina asennettuna kaikki tekniikka. Tarvitaan vain liitännät lämmitysverkostoon ja käyttöveteen sekä kylmäaineputket ulkoyksikölle. Vesi ei kierrä ulkona, joten mitään jäätymisvaaraa ei ole. Asennus on helppoa ja käyttöönotto kestää Atlantic Interface Easystart toiminolla vain muutaman minuutin.

Lämmönvaihtimissa on eroja: Perinteisen levylämmönvaihtimen sijaan Atlantic Extensa ja Excellia ilmavesilämpöpumpuissa on Atlantic:n patentoima koaksiaalilämmönvaihdin, joka on erinomaisen tehokas ja toimintavarma. Sitä eivät vaivaa tukkeutumis- eivätkä jäätymisongelmat.

Katso lisää lämmönvaihtimen toiminnasta tästä linkistä. 

COZYTOUCH

Ulkoyksikkö

Ulkoyksikkö valitaan talosi tehontarpeen mukaan väliltä 5-10 kW. Ainoana markkinoilla Atlantic pystyy tarjoamaan jopa täysin näkymättömän ulkoyksikön asennustavan:

Wall In. Ilmavesilämpöpumpun ulkoyksikkö ei näy rakennuksen ulkopuolelle

Hanki nyt Extensa ilmavesilämpöpumppu edullisella rahoituksella, saat sen 6 kk koroitta ja kuluitta: helppoa ja turvallista, alkaen 50€ / kk. – katso lisää ja hae rahoituspäätös www.costella.fi. 

 

Extensa ilmavesilämpöpumppu

Extensa ilmavesilämpöpumppu Duo malli

ULKOYKSIKKÖ

 

Alfea Extensa esite 1 sivu Energiatehokkuus ja suorituskyky

    

 

Katso pdf-esite:

Alfea Extensa esite 1 sivu Atlantic Extensa A.I. + Duo 2019

 


 

Alfea Extensa esite 1 sivu Edeltävä malli, Atlantic Extensa + Duo 2016