Edullinen ilmavesilämpöpumppu Atlantic Loria

Edullinen Ilmavesilämpöpumppu

Atlanticin edullisin uutuusmalli, jolla on erinomainen energiatehokkuus, on edullinen ilmavesilämpöpumppu uusimmalla tekniikalla. Suurena valmistajana Atlanticilla on tarjota useita ilmavesilämpöpumppumalleja, koska käyttöolosuhteet ja käyttöympäristöt ovat kovin erilaisia.

Atlantic Loria on tarkoitettu erityisesti uusiin taloihin sekä saneerauksessa kytkettäväksi nykyisen lämmityksen rinnalle säästämään lämmityskuluja.
Valittavana joko Loria Duo, jossa on integroituna käyttövesivaraaja tai Loria ilman käyttövesivaraajaa. Teholuokat 4 – 10 kW.

Loria on edullinen ilmavesilämpöpumppu

Loria soveltuu hyvin nykyisen lämmityskattilan rinnalle pienentämään lämmityskustannuksia. Laite on erittäin pienikokoinen, joten se mahtuu ahtaaseenkin tilaan. Asennus on yksinkertainen ja edullinen. Loria on helppo yhdistää olemassa olevaan lämmityskattilaan tai varaajaan. Erilaisia kytkentäsarjoja on valmiina moneen tarkoitukseen.
Atlantic Lorian rinnalle voidaan myös liittää halutun kokoinen käyttövesivaraaja. Mallistossa on myös kompakti aurinkokeräimillä varustettu käyttövesivaraaja.
Aurinkokeräinvaraaja Atlantic Lorialle

Atlantic Loria ja Atlantic Kimeo hybridilämmitysjärjestelmä

Voit myös yhdistää edullisen ilmavesilämpöpumpun ja huipputehokkaan öljylämmityksen nykyaikaisella hybridilämmitysratkaisulla. Jos arvostat öljylämmityksen varmuutta ja suurta lämpötehoa, on vanhalle öljykattilalle vaihtoehtona kondenssitekniikkaan perustuva kevyt öljykattila Kimeo, joka ei ole riippuvainen edes vanhasta hormista, eikä sen sijainnista. Tällä ratkaisulla ei varmasti tule kylmä suuressakaan talossa. Lämmittäminen voi silti maksaa vain kolmanneksen entisestä, ja laitteistokin kaikkineen on edullisempi, kuin monet tavalliset ilmavesilämpöpumput yksistään.

Tutustu tästä Atlantic Kimeo kondenssikattilaan, edullisen ilmavesilämpöpumpun kaveriin

 

Loria DuoEdullinen ilmavesilämpöpumppu Atlantic Loria Duo

Loria Duo -mallissa on integroitu käyttövesivaraaja. Laite voidaan asentaan 60 cm leveään tilaan, näin lattiapinta-alaa säästyy.

Duo-sisäyksikössä on kaikki tarvittava tekniikka valmiina asennettuna. Kaikki liitännät lämmitysverkostoon ja käyttöveteen sekä kylmäaineputket ulkoyksikölle ovat laitteen päällä.

Vesi ei kierrä ulkona Loria ilmavesilämpöpumpuissa, joten jäätymisvaaraa ei ole.
Atlantic ilmavesilämpöpumpuilla myöskään ei ole erillistä pakkasrajaa, jossa ne lopettaisivat toiminnan. Kaikki Atlantic-mallit ovat suunniteltu lämmittämiseen kylmässä Pohjolassa.

Atlantic Loria sisäyksikön rakenne

Atlantic Loria Duo sisäyksikön rakenne

 

 

 

 


Optimoitu säätö – maksimoitu säästö

Ulkoyksikön kompressoria ohjataan invertterillä ulkolämpötilan ja siten tehontarpeen mukaisesti. Näin saadaan optimoitua ulkoyksikön lämmöntuotto tarkasti vain siihen määrään, jota kulloinkin talonlämmitykseen tarvitaan.

Alfea Excellia Duo esite 8 sivua Atlantic Loria esite

Alfea Excellia Duo esite 8 sivua  Atlantic Loria tekniset tiedot ja suorituskykytaulukot

 

Kaiken maailman lämpöä - Atlantic Loria lämmittää edullisesti

Kaiken maailman lämpöä – Atlantic Loria lämmittää edullisesti