Netatmo termostaatti lämpöpumpulle ja kondenssikattilalle

Netatmo termostaatti ohjaa lämmitystäsi LANGATTOMASTI

Käytä Netatmo älytermostaattia säätääksesi kotisi lämpötilaa sängystäsi tai toiselta puolen maailmaa. Voit myös ajastaa lämmityksen niin, että lomalta tai töistä palatessasi kodissasi vallitsee juuri oikea lämpötila.

Netatmo käyttää kotisi wifi-verkkoa jotta se voi kertoa sinulle kotisi tilanteesta, olitpa itse missä tahansa. Lisäksi se käyttää omaa bluetooth yhteyttään kommunikointiin huoneanturinsa ja lämmityslaitettasi ohjaavan toimilaitteensa välillä.

Lämmityskulujen alentaminen 

Netatmo älykäs termostaatti sopii yhteen useiden Atlantic-lämpöpumppujen ja lämmityskattiloiden kanssa. Se on nykyaikainen huipputuote upealla minimalistisella designilla, joka on kehitetty helppokäyttöiseksi ja omaa todellisen kyvyn huomattavaan energiansäästöön.

Oikea lämpötila oikeaan aikaan.

Voit helposti luoda erilaisia ajastuksia tapojesi ja elämäntyylisi mukaan, ja käyttää lämmitystä juuri niinkuin sinulle parhaiten sopii. Älykäs termostaatti rytmittää lämmityslaitteesi energiankulutuksen optimaaliseksi, jopa aivan itsekseen.

Auto-adapt toiminto ohjelmoi lämmityksen

Netatmo termostaatin Auto-Adapt toiminto huomioi kotisi lämpöhäviöt sekä ulkolämpötilan eri tilanteissa ohjelmoidakseen milloin lämmityksen tulisi käynnistyä, joten saat täsmälleen sen lämpötilan kuin haluat juuri oikeaan aikaan. Älykäs termostaatti seuraa perheesi elämänrytmiä ja talosi lämmöntarvetta eri keleillä. Saatuaan riittävästi tietoa, se osaa ehdottaa sinulle lämmönsäätöä ja tehdä itsenäisesti muutoksia lämmityslaskun pienentämiseksi.

Auto care toiminto

Auto-Care toimintonsa ansiosta Netatmo termostaatti voi kertoa sinulle milloin paristojen virta on vähissä, tai ilmoittaa mikäli lämmityslaitteistosi toiminnassa on häiriöitä.

Seuraa kulutustasi

Näyttää energiankulutushistorian. Sisälämpötila ja lämmityskattilan toiminta tallentuvat jatkuvasti sovellukseen.

Manuaalinen lämpötilansäätö 

Voit asettaa lämpötilan myös termostaatista. Netatmo älytermostaatti voi olla sijoitettuna seinälle tai olla irrallisena pöydällä tai missä tahansa asunnossa.

Reaaliaikainen lämpötila 

Netatmo älykäs huonetermostaatti näyttää sinulle sekä asetuslämpötilan että todellisen lämpötilan kodissasi, olitpa itse missä päin maailmaa tahansa.

Netatmo termostaatti by Atlantic älytermostaattiYksinkertainen ja ajaton design,  4 väriä joita voit itse vaihtaa.
Näyttö sekä säätöpainikkeet kääntyvät itsestään vaakatasoon, jos käännät laitteen.

NETATMO termostaatti, sininen

NETATMO termostaatti, vihreä NETATMO termostaatti, oranssi NETATMO termostaatti, keltainen

Multi-Zone

Voit asentaa termostaatin useaan lämmityspiiriin (esim, pohjakerros ja ensimmäinen kerros). 1 Rele / termostaatti. Hallitse kaikkia lämmitysalueita käyttäen samaa sovellusta.

Ilmainen sovellus

Ei tilausmaksua
Sovellus saatavilla App Storesta, Google Play ja Windows Phone Storesta.
Vapaa pääsy verkosta henkilökohtaiseen näkymään usealta laitteelta.

Sopivuus

Yhteensopiva Atlantic kaasu- ja öljykondenssikattilat ja Atlantic Alféa Excellia lämpöpumput.
Korvaa langalliset ja langattomat sisätermostaatit.
Helppo asentaa.

Apple Homekit

Minimalist design by Starck.