Sähköpatteri ja pyyhekuivain

Atlantic valmistaa laajaa mallistoa nykyaikaisia ja energiatehokkaita sähköpattereita. Oletpa sitten uusimassa vanhoja pattereita tai rakentamassa uutta energiapihiä rakennusta, yllätyt kuinka älykäs ja sisustuksellinen voikaan huippusähköpatteri nykyisin olla.

Tässä muutamia neuvoja ja vaihtoehtoja avuksesi: 

Vanha sähköpatteri on lähinnä synonyymi kuivalle ilmalle ja suurille lämmityskuluille. Nykyaikainen sähköpatteri on jotain aivan muuta.  Nykyisin sähkölämmittimet jaetaan kolmeen ryhmään: Konvektorisäteilevä paneeli ja lämpösäteilijä. Viimeisimmän tekniikan sähköpatterit valitaan tilan ja käyttöolosuhteiden mukaan. Näin saat optimaalisen mukavuuden ja säästät energiaa. Atlantic vastaa myös moniin sisustussuunnittelijoiden kohtaamiin haasteisiin huipputyylikkäällä muotoilullaan ja suurella valikoimallaan.

Mikä on konvektori?

Atlantic sähköpatterit konvektori lämmitinKonvektorit ovat ensimmäisen sukupolven suoria aktiivisia sähkölämmittimiä. Ne ovat siksi vähemmän tehokkaita kuin uuden sukupolven lämpöpatterit. Konvektoreita käytetään edelleen laajalti, vaikka ne eivät aina vastaa käyttäjiensa odotuksia, varsinkaan lämpömuodon ja säästöjen osalta. Konvektorit ovat yksinkertaisen rakenteensa vuoksi edullisia, ja niillekin toki löytyy omat käyttötarkoituksensa.

Nimensä mukaan konvektori toimii vain konvektiolla. Huoneilma kulkee sähköpatterin läpi ja kohtaa siellä sähkövastuksen joka kuumentaa sen. Kuuma ilma on kevyempää kuin kylmä, joten lämmennyt ilma poistuu patterin yläosassa olevista säleiköistä painovoimaisesti huoneen yläosaan. Lämmitetty ilma syrjäyttää jo viilennyttä huoneilmaa pakottaen sen takaisin lattiatasolle ja sieltä takaisin sähköpatteriin. Konvektiopatterissa lämpötilan asetusarvot ovat tosin paremmin hallittavissa, mutta ne eivät tarjoa optimaalista lämpöominaisuutta asuintilaan. Ne kuivattavat ympäröivää ilmaa ja lämpötilat eivät ole stabiileja eikä homogeenisia huoneessa. Huonepöly saattaa myös aiheuttaa hajua joutuessaan kuumaan sähkövastukseen.

Mikä on säteilevä paneeli?

Tehokas sähköpatteriSäteilevät sähköpaneelit ovat uudempia kuin konvektorit. Ne antavat laajennetun lämpövaikutuksen. Niissä on lämmityskehikko, joka lämmittää ilmaa konvektiolla, kuten konvektorilämmitin. Mutta toisin kuin edellinen, ne myös lämmittävät ja levittävät edessä olevaa materiaalia lämpösäteilyllä. Tämän ansiosta ne tarjoavat mukavamman lämmöntunteen. Atlantic säteilevän lämmityspaneelin sydän on musta, suulakepuristettu lämmityselementti, joka paitsi konvektoi osittain, se myös tuottaa säteilylämpöä tiheäreikäisen etulevynsä kautta. Lämpösäteilevä paneeli sopii hyvin korkeisiin huonetiloihin sekä tiloihin joissä lämpö kytketään päälle samalla, kun tullaan paikalle, esim. kesämökit ja rantasaunarakennukset. Lämpövaikutus alkaa tuntua iholla heti.

Mikä on hellävarainen lämpösäteilijä?

Atlantic sähköpatteriPehmeän lämmön säteilijäpatterit ovat pisimmällä sähkölämmitystekniikassa. Ne antavat huoneeseen tasaisen ja vakaan lämpötilan, sekä pehmeän lämmön kuivattamatta huoneilmaa. Atlantic on yhdistänyt suulakepuristettua alumiinilämpölevyä, valurautaa
sekä lämmityskalvo- tai nestetekniikkaa.
Nämä mallit tarjoavat alhaisen pintalämpötilan
tuottamalla lempeää, homogeenisesti leviävää pitkäkestoista lämpöä. Atlantic sähköpatterin pintalämpötila ja ilman ulosvirtausnopeus ovat mahdollisimman pienet. Etupaneelin lämpösäteily on täysin hallittua. Pehmeää mukavuutta.


Mikä on älykäs sähköpatteri, jolla on älykäs ohjaus?

Sähköpatteri

Sähköpattereissa voidaan käyttää älykkäitä toimintoja kuten automaattinen avoimen ikkunan tunnistus, läsnäoloilmaisin, kulutuksen näyttö jne.  Älykkäällä ohjaustoiminnolla varustettu sähköpatteri mahdollistaa jopa 45% energiansäästön verrattuna ensimmäisen sukupolven konvektorilämmittimiin. Aktivoi älytoiminnot yksinkertaisesti asennuksen aikana. Näin sähköpatteri pystyy muistamaan talon elämänrytmin, ennakoimaan lämmitystarvetta ja reagoimaan odottamattomiin muutoksiin. 

UUTTA: Ilmaisen Atlantic Cozytouch -sovelluksen ansiosta voit ohjata huoneesi lämmitystä etänä ja hallita poissaollessasi lämpötiloja juuri oikein!


KEA kaksitoiminen kuivainpatteriKylpyhuoneen sähköpatteri ja pyyhekuivain

Pitää kylpyhuoneen, tuulikaapin ja eteistilat tasalämpöisenä, sekä kuivaa nopeasti märät asusteet ja lattiat erillisellä Boost-toiminnolla. Sopii myös jalkineille. Boost-toiminto puhaltaa lämmintä ilmaa etuviistoon alas kohti lattiaa. Märkä ja kylmä lattia kuivuu ja lämpenee nopeasti. Laattalattiassa tehokas kuten lattialämmitys. Säteilylämpö ja konvektio ylös päin 600W ja puhallus lattiaan 800W.

 • Atlantic KEA sopii kylpyhuoneisiin, eteistiloihin ja ahtaisiin tuulikaappeihin
 • Tyylikäs muotoilu, kiinteä tilalämmitin ja kaksi kuivatustelinettä
 • Modernit sävyt harmaana ja valkoisena
 • Boost-toiminnolla nopea lämmönnousu ja näin välitön lämmön tunne
 • Toimii tavallisena patterina ja tehokkaana puhallinkuivaimena
 • Ohjelmoitava käyttöpaneeli toimintojen ohjaamiseksi: Jopa 25% säästö*

Pyyhekuivain ja sähköpatteri kylpyhuoneeseen Pyyhekuivain ja sähköpatteri kylpyhuoneeseen

Lataa tästä esite


TELIA – Monitoiminen patteri puhaltimella ja kuivaustelineillä

 • Kompakti kokonaisuus sopii tilaan kuin tilaan
 • Ihanteellinen ratkaisu keittiöön ja kylpyhuoneeseen
 • Energiatehokas ja helppokäyttöinen

Peilillä ja kuivaustelineillä sekä ripustuskoukulla varustettu malli on ihanteellinen ratkaisu pieneen kylpyhuoneeseen.

Moderni ja hienostunut ulkoasu pienen koon ja siron rakenteen ansiosta.

Atlantic-Telia-monitoiminen-patteri-kylpyhuoneeseen

3 mallia sopeutuvat päivittäisiin tarpeisiin: Puhallinpatteri ilman kuivaustelinettä, kompaktin kokoinen laite lämmittää tilan nopeasti. Kahden kuivaustangon ja ripustuskoukun ansiosta se on ihanteellinen ratkaisu pitää keittiöpyyhkeet käsillä ja kuivana.

Esteettinen ja käytännöllinen, peilillä varustettu malli sopii täydellisesti pieniin kylpyhuoneisiin pyyhetelineeksi. Patteri sekä lämmittää huoneen viihtyisäksi
että puhaltaa kuivaustelineillä olevat pyyhkeet kuiviksi. Boost-toiminnolla saadaan aikaan nopea lämmönnousu ja näin välitön lämmön tunne, jolloin telineellä olevat pyyhkeet, vaatteet tms. kuivuvat nopeasti.

Atlantic-Telia-monitoimipatteri-toimii-keittiössä-pyyhetelineenä

Lataa tästä esite

*poistunut valikoimasta


Tatou-Smart-Pilot-IO sähköpatteri

Atlantic TATOU säteilylämmitinTatou Smart Pilot IO-paneelilämmittimellä lämpö leviää tehokkaasti, hiljaa, nopeasti ja tasaisesti saaden aikaan ihanteellisen mukavuuden (lämmittämällä ilmaa ja seinämiä). Tämä saavutetaan yhdistämällä etusäleikkö ja tehokas alumiininen lämmityselementti.

Tatou Smart Pilot IO -paneelissa on kaksi innovatiivista toimintoa:

 • Cozytouch mahdollistaa laitteen reaaliaikainen seurannan ja kauko-ohjauksen älypuhelimen tai tabletin kautta.
 • Smart-toiminnon ansiosta laite oppii elämäntapasi ja mukavuutta koskevat vaatimukset optimaalisen mukavuuden ja energiansäästön saavuttamiseksi.
 • Jos etsit älykästä, kustannustehokasta, nopeaa ja tehokasta lämpöpatteria, Tatou Smart Pilot IO on tehty sinulle!

Tämä hiljainen moderni muotoilultaan ohut design-laite sulautuu mihin tahansa huoneeseen. Tatou Smart Pilot IO on suunniteltu olemaan sopusoinnussa kodin kanssa.

Sen ominaisuuksiin kuuluvat läsnäolon/poissaolontunnistus, ikkunan avaus/sulkemisilmaisintoiminnot, ja se myös oppii tallettamalla muistiinsa tapaparametreja jolloin sen avulla voidaan saavuttaa suuria säästöjä energiassa ja kustannuksissa. Sen lisäksi käyttäjäystävällinen ohjauspaneeli, jossa on digitaalinen näyttö, on käytännöllinen. Yhteensopiva Cozytouchin kanssa.

*poistunut valikoimasta


 Agilia PI sähköpatteri

Kompakti älykäs sähkölämmitin pieneenkin tilaan

 • Etäohjattavissa Cozytouch-sovelluksen kautta
 • Yhdistetyt lämmittimet sopeutuvat elämäntapoihisi ja kommunikoivat toistensa kanssa
 • Älykkään ohjauksen ansiosta voit saavuttaa jopa 45% säästöt energiakuluissa
 • Pieneenkin tilaan: vain 45 cm leveä
 • Tyylikäs valkoinen pinta
 • Ihana lämpö ympäröi sinut nopeasti kahden lämmityselimen yhdistelmän ansiosta

*poistunut valikoimasta


Oniris PI IO export connecte PLI sähköpatteri

Ihana lämpö nopeasti

 • Lämmitin, joka nostaa lämmön 40°C:een 5 minuutissa välittömästi lämmötarpeen ilmetessä
 • Hellivää lämpöä kaksinkertaisen lämmitysrungon ansiosta

Älykäs ohjaus

 • Ohjaa kauko-ohjauksella COZYTOUCH-sovelluksen ansiosta
 • Ne sopeutuvat elämänrytmiin ja kommunikoivat keskenään
 • Jopa 45% säästö * lämmityslaskussaan lämpöpatterin älykkäiden toimintojen ansiosta

Korkeat laatuvaatimukset, useita malleja

 • Saatavana vaakas- ja pystymallit, valkoisena ja antrasiitin harmaana

*poistunut valikoimasta


Sensium pyyhekuivainKylpyhuoneen patteri äänentoistolla ja led-valoilla

Estetiikan ja absoluuttisen mukavuuden etsinnän tulos SENSIUM tuo uudenlaisen tunnelman kylpyhuoneeseen. Se on varustettu äänentoistojärjestelmällä, jolla voit kuunnella musiikkia suoraan älypuhelimestasi pyyhelämmittimen sisäänrakennetuilla kaiuttimilla.

SENSIUM:ia ohjataan ja ohjelmoidaan COZYTOUCH-sovelluksen, tabletin ja älypuhelimen (android / Apple) avulla.

 

Mukavuus

 • Erittäin tehokas lämmöntuotto
 • Aina lämmin ja kuiva pyyhe suihkusta tullessa.

Säästöt 

Älykäs säätö mahdollistaa säteilijän mukautuvan automaattisesti elämäntapoihin ja säästää jopa 45% (verrattuna perinteiseen konvektoriin).

Tekniset tiedot

 • Poikkeuksellinen muotoilu, joka sulautuu kylpyhuoneeseesi
 • Varustettu laadukkaalla äänentoistojärjestelmällä
 • Tunnelmallinen LED-valaistus
 • Varustettu Älykäs Piloting -teknologialla
 • Ohjattavissa ja ohjelmoitavissa älypuhelimella / tabletilla
 • Jopa 45% * säästöt lämmityslaskussa
 • Elämän rytmien muistaminen
 • Läsnäolon tunnistus
 • Erittäin tehokas lämmöntuotto
 • Värit: valkoinen ja musta

Mallit

 • SENSIUM Musta 1750W kuivausteline vasemmalla tai oikealla
 • SENSIUM Valkoinen 1750W kuivausteline vasemmalla tai oikealla

Pyyhekuivain sähköpatteri Sähköpatteri pyyhekuivain Sensium pyyhekuivain ja lämpöpatteri äänentoistolla

*poistunut valikoimasta


Irisium sähköpatteriKaunis sähköpatteri

Kehittyneen tekniikan ja innovatiivisen muotoilun yhdistyminen, uusi IRISIUM-lämpöpatteri on ATLANTIC-osaamisen menestyksen ilmentymä.

 • Uudet viimeistelyt Serenity, Origamy ja Mozaïc
 • Corian®-julkisivu, jolla on poikkeuksellinen lämmönluovutuskyky
 • Älypuhelin ohjattu
 • Varustettu Smart Piloting-teknologialla
 • Lämmin ja tasainen huoneilma
 • Valmistettu Ranskassa
 • Jopa 45% * säästöt lämmityslaskussa

Sisustuspatteri

 

 

Sisustussähköpatteri

Sähköpatterin älykäs ohjausKaunis sähköpatteri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*poistunut valikoimasta


Accessio Digital 2H sähköpatteri

*poistunut valikoimasta