Alféa Excellia A.I.

Ilmavesilämpöpumppu

Suorituskyky, joka takaa lämmitysvedelle jopa 60°C lämpötilan vaikka ulkona on pakkasta  -20°C. Lämmöntuotto jatkuu aina -30°C asti. Atlantic Excellia A.I. on voimakas talon päälämmönlähde.
Ihanteellinen ratkaisu lämmitysjärjestelmän saneeraukseen, kuten öljykattilan vaihto lämpöpumppuun kun talossa on vesipatterilämmitys. Täydellinen lämpöpumppu, jota voit hallita Atlantic Cozytouch-palvelun kanssa älypuhelimellasi tai tabletillasi.

Suunniteltu säästämään energiaa ja ympäristöä

Alfea-excellia-ai-Ilmavesilämpöpumppu integroidulla varaajalla

Excellia on täydellinen lämmitysjärjestelmä. Ulkoyksikkö ottaa talteen ulkoilman lämpöenergian ja siirtää sen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Erityinen kompressori kykenee ottamaan lämpöä hyvin talteen -25°C asti, eikä sitä tarvitse sammuttaa edes -30°C pakkasellakaan. Kaikkein kylmimmällä säällä integroitu sähkövastus antaa portaattomasti apulämpöä tarpeen mukaan, täysin automaattisesti.  Sisäyksikkö on hiljainen ja siisti eikä vie paljoa tilaa. Talosi on lämmin ja kuuma vesi riittää.

Laitteessa monipuolinen, suomenkielinen ohjaussäädin. Sisäyksikössä on A-luokan kiertopumppu sekä patentoitu koaksaalilämmönvaihdin. Innovatiivisen ratkaisun myötä lämmönvaihtimessa on erittäin vähäiset lämpöhäviöt. Alféa ilmavesilämpöpumput ovat ainutlaatuisia, sillä niissä ei ole jäätymisvaaraa, tukkeutumisongelmia eivätkä ne ole herkkiä veden laadulle.

Ely-keskus myös tukee nyt siirtymistä fossiilisista lämmitysjärjestelmistä ilmavesi- tai maalämpöpumppuun, tuen määrä 4000 euroa. Katso lisää tästä linkistä

Uusi etähallinta – COZYTOUCH ATLANTIC

Ilmavesilämpöpumpun sisäyksikkö

 

Atlantic Alfea Excellia A.I. ilmavesilämpöpumppu tuottaa vielä -20°C pakkasessa +60°C asteista vettä ja pystyy samalla pitämään yllä lämmitystehonsa. Excellia -mallit antavat yli 90% nimellistehostaan lattialämmitystalossa (35°C) ja 75% nimellistehostaan patterilämmitystalossa (50ºC) vielä -20°C pakkasella.

Alfea ilmavesilämpöpumppu -mallisto perustuu Atlanticin lämpöpumppukäyttöön kehittämään ja patentoimaan koaksiaalilämmönvaihtimeen, jolla saadaan maksimoitua lämpöpumpun teho.

Optimoitu säätö – maksimoitu säästö

Ulkoyksikön kompressoria ohjataan invertterillä ulkolämpötilan ja siten tehontarpeen mukaisesti. Näin saadaan optimoitua ulkoyksikön lämmöntuottotarkasti vain siihen määrään jota kulloinkin talonlämmitykseen tarvitaan. Invertteriohjaus mahdollistaa jopa 30 % säästön perinteiseen tekniikkaan verrattuna.

Atlanticin patentoima koaksiaalilämmönvaihdin on erinomaisen tehokas ja toimintavarma. Sitä eivät vaivaa tukkeutumis- eivätkä jäätymisongelmat.

Atlantic Excellia HP ilmavesilämpöpumpussa on entistäkin suurempi koaksiaalilämmönvaihdin pinta-ala.

Katso lisää lämmönvaihtimen toiminnasta tästä linkistä. 


Nyt lämmitysjärjestelmä on helppoa ja turvallista hankkia myös edullisesti rahoituksella, alkaen 50€ / kk – katso lisää ja hae rahoituspäätös www.costella.fi. 

 

U0550903_alfea_excellia_tri11 U0550904_alfea_excellia_tri14 U0550907_alfea_excellia_tri16

Alfea Extensa esite 1 sivu Energiatehokkuus ja suorituskyky

Katso pdf-esite:

Alfea Extensa esite 1 sivu Atlantic Excellia A.I. + Duo A.I. esite

Alfea Extensa esite 1 sivu Atlantic Excellia A.I. HP+ Duo A.I. HP esite

Alfea Extensa esite 1 sivu Atlantic Excellia + Duo 2016