Atlantic Group lämmitysjärjestelmät Suomessa

Atlantic Group on Euroopan suurimpia lämmityslaitevalmistajia. Vuonna 1968 perustetun yrityksen juuret ovat Ranskan länsirannikolla. Tänään Atlantic Group on alan johtava yritys ja erikoistunut lämmitysjärjestelmien tekniikan kehittämiseen.

Atlantic Group ei ole sitoutunut vain yhteen energiamuotoon tai jakelutapaan, vaan se kehittää tuotteitaan kaikilla energia-aloilla niiden kehityspotentiaalin ja ekologisten mahdollisuuksien mukaisesti. Tehtaita on 23 kpl, joista 11 sijaitsee Ranskassa.

Kaikki Suomessa tarjolla olevat lämpöpumput valmistetaan Ranskassa lähellä Belgian rajaa Mervillen ja Billy-Berclaun tehtailla. Kondenssikattilat tulevat Ranskasta ja Englannista. Lämpöpumppuvaraajat valmistetaan pääosin Itävallassa ja sähkökattilat Belgiassa.

Atlantic Group pyrkii jatkuvasti kehittämään eri tuotemerkkejään, jotta ne vastaisivat aina parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaidemme tarpeita. Atlanticin osaaminen näkyy erityisesti käyttövesikattiloiden, erilaisten lämmönvaihtimien sekä ilmanvaihtoratkaisujen tuotannossa ja kehityksessä. Olemme myös Euroopan johtava uusiutuvien energialähteiden hyödyntämiseen erikoistunut yritys.

Useiden eri energialähteiden (mm. sähkö, kaasu, öljy, aurinkoenergia, maa- sekä ilmalämpö) käyttökokemuksen ansiosta pystymme toimittamaan parhaat ratkaisut koteihin sekä myös yritysten käyttöön.

Vahvat arvot

Laadukas asiakaspalvelu on Atlantic Groupille tärkeää. Tämä käsittää tuotteen laadun, tehokkaan palvelun sekä nopean toimituksen. Uskomme, että näin sekä yritys- että yksityisasiakkaamme pysyvät uskollisina Atlantic -tuotteille.

Konsernin liiketoiminnan avainajatuksiin kuuluu jatkuvuus, kannattavuus sekä vakaus. Asetamme aina etusijalle johdon ja henkilöstön välisen luottamuksen ja kunnioituksen.

Luotettavat, laadukkaat ja monipuoliset Atlantic Group tuotteet

Atlantic Group käyttää uusinta teknologiaa ja asiantuntemusta. Työntekijämme ovat korkeasti koulutettuja ja motivoituneita suunnittelemaan ja kehittämään nykyajan ​​mukavuusvaatimuksien mukaisia tuotteita.

Atlantic kannustaa innovaatioihin. Noin 4% liikevaihdosta sijoitetaan tutkimukseen ja kehitykseen, jotta jatkossakin uudet ideat saisivat tuulta siipiensä alle. Tuemme aktiivisesti kestävää kehitystä.

Brändejä, joista huokuu Atlantic Group konsernin dynaamisuus

Atlantic pyrkii olemaan merkittävässä asemassa alan markkinoilla. Olivatpa tuotteemme johtavia tai haastajia markkinoillaan, on jokaisella merkillä oma identiteettinsä, joka lisää asiakasuskollisuutta.[frame_right]alfea ilmavesilämpöpumput ovat ekologinen valinta[/frame_right]

Kansainvälinen kehitys

Jatkuva huomio innovaatioiden ja tuotekehityksen laatuun, sekä tarkasti alan markkinoiden kehityksen seuraaminen on tuonut Atlantic Groupille kansainvälisesti tunnustettua osaamista.

Atlanticin tuotteita myydään yli 100 maassa ja konsernin kansainvälinen toiminta kasvaa koko ajan vahvasti.

Vakaa kasvu

Neljänkymmenen vuoden teollisen ja kaupallisen kokemuksen avulla Atlantic jatkaa kasvuaan vuodesta toiseen. Atlanticin liikevaihto ja henkilöstömäärä kasvavat säännöllisesti, niin kotimaassaan Ranskassa kuin kansainväliselläkin tasolla.

Liikevaihto 1,7 miljardia euroa.

Henkilökunta n. 7 100

Tehtaita on Euroopassa 23 kpl, joista 11 Ranskassa.

 

Lue lisää konsernin toiminnasta:

 www.groupe-atlantic.com