Atlantic tuoteryhmät

Atlantic Ilmavesilämpöpumput

Ilmavesilämpöpumput

Atlantic Alféa -ilmavesilämpöpumppumalliston laitteet ovat valmistettu laadukkaista komponenteista ja niiden kehityksessä ja tuotannossa on käytetty alan innovatiivisimpia ratkaisuja.

Ilmavesilämpöpumpulla voit jopa puolittaa lämmityskulusi. 

 


 

Hybrid lämmitys öljykattila ja lämpöpumppu sanmassaHybridilämpöpumput

Hybrid Duo Oil AI öljylämmityksen saneeraukseen kun kattila ja poltin vetelee viimeisiään, mutta öljysäiliö on kunnossa ja öljy halutaan pitää varalla ja apuna tarvittaessa. Pannuhuoneeseen jää ainoastaan siisti valkoinen jääkaapin kokoinen yksikkö joka pitää sisällään kaiken tekniikan. Välttämättä ei edes tarvita pannuhuonetta enää.

Etelä-Suomessa vuoden öljynkulutus jää tyypillisesti alle 200 litran. Teholuokat 8, 11, ja 14 kW ilmavesilämpöpumpulla sekä lisänä 23 tai 29 kW integroitu öljykondenssikattila. Integroitu käyttövesisäiliö 190 L. Kaikki yhdessä siistissä paketissa. Hybrid Duo Gas Maakaasukondenssikattila ja invertterilämpöpumppu yhdessä. Teholuokat 11, 14, 16 kW ilmavesilämpöpumpulla ja 24 kW kaasukondenssi- kattilalla. Käyttövesisäiliö 120 L integroituna.

  

Maalämpöpumppu Geolia

Atlantic Geolia maalämpöpumput 5 kW, 7 kW, 10 kW, 13 kW ja 17 kW, käyttövesivaraaja valitaan erillisenä tarpeen mukaan. 

Rivitaloon ja suureen kiinteistöön 26, 34, 39 tai 51 kW Geolia cascade-mallit. Kaikkiin Geolia maalämpöpumppuihin on saatavana käyttövesivaraaja jopa 950 litran kokoon asti.
Voit myös hyödyntää ilmaista aurinkoenergiaa kun käyttövesivaraajaksi valitaan WP SOL lämpöpumppuvaraaja.

 Atlantic Kondenssikaasukattilat

Atlantic tarjoaa maakaasulle ja propaanille sopivia kondenssikattiloita kaikkiin käyttöympäristöihin ja teholuokkiin. Kondenssikaasukattilat ovat samaa tuoteperhettä Alfea ilmavesi- ja maalämpöpumppujen kanssa. Niissä on sama Siemens-ohjausjärjestelmä ja lukuisat lisävarusteKITit kuin Atlantic lämpöpumpuissakin.

 
KondenssiöljykattilatÖljykondenssikattilat

Kun öljykattila pitää uusia, eikä haluta muuttaa lämmitystapaa, on kondenssiöljykattila nykyaikainen vaihtoehto.

Kondenssiöljykattila omaa erinomaisen hyötysuhteen ja on tehokas, koska se ottaa talteen öljyn tai poltosta ja palamisilman kosteudesta syntyvän vesihöyryn sisältämän energian ja siirtää sen lämmitysveteen. Atlantic kondenssiöljykattilan hyötysuhde on jopa 103%.

 

 
Panama – Dynaaminen radiaattori lämpöpumpulle

Panama takaa maksimaalisen säästön lämpöpumpulle toimimalla alhaisella veden lämpötilalla. Jokaisessa Panamassa on digitaalinen ohjaus ja paljon toimintoja (lukitus, toimintatila, ohjeet, kulutuksen ilmaisin..) käytön helpottamiseksi. Tämä sallii helpon ylläpidon, halutun lämpötilan nopean saavuttamisen ja sen vakaana pidon. Energiaa ei myöskään tuhlata sillä laite havaitsee läsnäolon tai esimerkiksi avoimen ikkunan, ja pudottaa tuolloin asetuslämpötilaa eikä lämmitä turhaan.
Kaunis sähköpatteri Atlantic

Sähköpatteri ja pyyhekuivain

Atlantic valmistaa laajaa mallistoa nykyaikaisia ja energiatehokkaita sähköpattereita. Oletpa sitten uusimassa vanhoja pattereita tai rakentamassa uutta energiapihiä rakennusta, yllätyt kuinka älykäs ja sisustuksellinen voikaan huippusähköpatteri nykyisin olla.

 

 


Huonekohtainen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla Ilmanvaihtaja LTO-kone

Huonekohtainen lämmöntalteenottolaite
(LTO = Lämmön Talteen Otto)

Huonekohtainen lämmöntalteenottolaite eli pieni talon ulkoseinän läpi asennettava LTO-laite on pieni IV-kone lämmöntalteenotolla. Laite on hyvin tervetullut Suomeen, jossa on suuri rakennuskanta, jonka ilmanvaihto perustuu painovoimaisuuteen. Kylmissä oloissa on kiusaus tinkiä terveellisestä ilmanvaihdon määrästä lämmityskustannusten vuoksi. Tämä on turmiollista sekä henkilö- että rakennusterveyden vuoksi. Suomessa ilmasto on muuttunut entistä kosteammaksi ympäri vuoden ja radon-ongelmakin on alueellisesti vakava riski.


WALL IN – näkymätön lämpöpumpun suojakotelo

Atlantic on ratkaissut ulkoyksikön sijoituksen talon runkoon, jolloin lämpöpumpun suojakotelo sekä ulkoyksikkö jäävät kokonaan piiloon.
Vastaus mahdollisiin rajoitteisiin jos ulkoyksikköä ei voida asentaa talon seinustalle näkyviin.
Patentoitu Wall In ratkaisu säilyttää Atlantic lämpöpumppujen suorituskyvyn.

Ulospäin näkyy ainoastaan ikkunan kaltainen suojattu kehikko.
Sisäpuolella on ääni- ja lämpöeristetty laitekotelo, joka näyttää lähinnä siistiltä kodinkoneelta.


Lisätarvikkeet ja muut tuotteet

Atlantic Alféa -mallistoon on saatavana kattava valikoima lisätarvikkeita, jotka tuovat vieläkin enemmän helppoutta ja mukavuutta kodin lämmittämiseen.


Atlantic esitteet