Atlantic Suomi – kaikki lämpöpumput

Atlantic Suomi tuo Atlantic Groupin innovatiiviset lämmitysratkaisut suomalaisten ulottuville. Kysytyimpiä ovat Alfea Hybrid Duo ilmavesilämpöpumput öljypolttimella tai kaasukondenssikattilalla. Ne tuottavat lämpöenergian pääasiassa ilmasta, ja lämmittävät toissijaisesti öljyllä tai maakaasulla.

Euroopan suurimpiin kuuluvana valmistajana Atlantic voi tarjota kaikki nykyaikaiset tekniikat lämmitykseen. Valikoima on Suomen markkinoiden suurin.

  • Ilmavesilämpöpumput kaikissa muodoissaan
  • Ilmavesilämpöpumppuhybridit öljyllä ja maakaasulla
  • Maalämpöpumput
  • Öljykondenssikattilat
  • Kaasukondenssikattilat
  • Sähkökattilat
  • Ilmalämpöpumput
  • Lämpöpumppuvaraajat
  • Aurinkolämmitysjärjestelmät
Atlantic Suomi on palveleva Atlantic International-maahantuoja

Atlantic Suomi on lämmitysjärjestelmien maahantuoja, mutta myös paikallisesti toimiva lämmityslaite urakointiliike. Vaikka maahantuonti onkin pääasia, pidämme erittäin tärkeänä paikallisesti toimivaa asennusurakointiamme. Näin omaamme parhaat resurssit palvella jälleenmyyjiämme myös teknisen tuen osalta. Atlantic Suomi lämpöpumppuvalikoima on poikkeuksellisen laaja, omaten eniten vaihtoehtoja Suomen markkinoilla. Tästä syystä on välttämätöntä tuntea kaikki mallit ja niiden paras toiminta myös käytännön kautta. Autamme aina jälleenmyyjäurakoitsijamme hyvin perille laitteidemme käyttöönotosta ja toiminnasta. Niinpä sadat Atlantic-ilmavesilämpöpumput toimivatkin moitteetta eri puolilla maata.
Vuonna 1994 perustettu yritys on kasvattanut tasaisesti toimintaansa, liikevaihto vuonna 2019 oli 4,5 M€ ja henkilökuntaa 30.

Atlantic Suomi on keskittynyt uusiutuvaan energiaan

Atlantic Suomi tarjoaa kattavaa valikoimaa alansa huipputuotteita energiatehokkaaseen lämmittämiseen ja viilentämiseen. Tämän päivän edullisin lämmitysmuoto perustuu aina lämpöpumppuun. Maalämpö- ja ilmavesilämpöpumput taas tukeutuvat varaajiin käyttöveden tuotannossa ja lämpöenergian varastoinnissa. Yleisimpinä lämmityskulujen säästäjinä tunnetaan puolestaan tutut ilmalämpöpumput.

Atlantic Suomi jälleenmyyjineen ja urakoitsijoineen omaa ainutlaatuisen tilaisuuden toimittaa kaikkien näiden tuoteryhmien parhaimmiston asiakkailleen. Atlantic lämmitysjärjestelmät käsittää parhaat ilmavesilämpöpumput kaikissa muodoissaan, niiden öljy- ja kaasukondenssihybridikattilat maalämpöpumppuja unohtamatta. Atlanticilla onkin ainoana valmistajana kaikki tämä huippulämmitystekniikka tarjolla Suomen markkinoilla yhdeltä valmistajalta. Takana on Atlantic Groupin 19 tehdasta Euroopassa ja lähialueella.

Nyt lämmitysjärjestelmä on helppoa ja turvallista hankkia myös edullisesti rahoituksella, alkaen 50€ / kk – katso lisää ja hae rahoituspäätös www.costella.fi. 

Austria-Email puolestaan valmistaa lämpöpumppukäyttöön kehitettyjä varaajia omaten 150 vuoden historian Itävällan vanhimpana pörssiyhtiönä. Mallistossa on 385 varaajaa ja eri malleja 1700.

Atlantic lämpöpumppujen kysyntä on tällä hetkellä suurempaa, kuin jälleenmyyjäverkostomme voi palvella.
Tästä syystä haemmekin aktiivisesti uusia energiaremontoinnin ammattilaisia jälleenmyyntiurakoitsijoiksi eri puolille Suomea.