Etelä-Karjalan maakunnan vuotuinen rakentamisen ja asumisen päätapahtuma Asunto&Rakentaja-messut 28.-29.1.2017 Holiday Club Saimaa Arena, Lappeenranta

Atlantic Suomi mukana messuilla

Lämmitysjärjestelmät ovat esillä kaikissa muodoissaan. Esittelemme mm. vertaansa vailla olevat Atlantic lämmitysratkaisut, sekä Cooper & Hunter ilmalämpöpumppu uutuudet ja kestosuosikit. Esim. Testivoittaja VIP Inverter; kaksivaiheinen kompressori mahdollistaa tehokkaan lämmöntuoton vielä -30°C pakkasellakin.

Esillä ovat tietenkin myös Atlanticin tarjoamat ratkaisut uusiin ja lämpöremontoitaviin kohteisiin, myös rivitalon, pienkerrostalon tai liikekiinteistön lämmittämiseen.

Uutuutena vuodelle 2017 Atlantic esittelee hinnaltaan erittäin kilpailukykyisen Kimeo öljykondenssikattilan, joka tuo huikean hyötysuhteen kondenssiteknologian kaikkien öljylämmittäjien ulottuville. Haettaessa lisäsäästöä öljylämmitystalon energialaskuun, on Atlanticilla tarjota öljykondenssikattilan rinnalle kytkettävän aurinkokeräimet, Austria Email aurinkoenergiavaraajan ja pumppuryhmän sisältävä valmispaketti. Tällainenkin hybridiratkaisu on paitsi ekologinen myös energiataloudellinen ja säästöä syntyy heti asennushetkestä lähtien.

Toinen 2017 uutuustuote on Multiheater Eco, poistoilmalämpöpumpun periaatteella ja hyvällä hyötysuhteella toimiva lisälämmönlähde talon varsinaisen lämmitysjärjestelmän rinnalle. Se on erityisesti vanhoihin rakennuksiin sopiva energiansäästäjä.

Multiheater ottaa lämpöä talteen tauotta sieltä missä sitä eniten tuhlataan, pesu- ja asuintiloista ulos johdetusta poistoilmasta. Laitteen erinomaisuus perustuu jatkuvaan toimintaan pienellä teholla, jolloin rakennuksen ilmanvaihto lisääntyy maltillisesti ja poistoilman sisältämää energiaa saadaan siirrettyä korkealla hyötysuhteella (COP 4) käyttö- tai lämmitysveden lämmitykseen. Multiheater Eco on omiaan erityisesti painovoimaisella ilmanvaihdolla varustettuun taloon, jossa se huolehtii määräysten mukaisesta ilmanvaihdosta aina keskikokoisen asuinrakennuksen kerran tunnissa tapahtuvaan huoneilman vaihtoon asti. Yhtä lailla se on liitettävissä koneellisen ilmanvaihdon omaavissa taloissa ilmanvaihtokoneen poistoilmakanavaan.

Atlantic ilmavesilämpöpumppuja voidaan kytkeä keskenään rinnakkain, öljy- tai kaasukondenssikattilan tai vanhan kattilan kanssa. Vaihtoehtoja on rajattomasti eikä teho lopu kovillakaan pakkasilla!

Tervetuloa tutustumaan, osasto C 6d!