Messuille!

asta

Atlantic Suomi mukana Asta Rakentaja-messuilla

Pirkanmaan suurimmassa rakentamisen, remontoinnin, sisustamisen ja asumisen messutapahtumassa 5.-7.2.2016 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa, Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere.

Lämmitysjärjestelmät ovat esillä kaikissa muodoissaan. Esittelemme mm. vertaansa vailla olevat Atlantic lämmitysratkaisut, sekä Cooper & Hunter ilmalämpöpumppu uutuudet. Esim. VIP Inverter; kaksivaiheinen kompressori mahdollistaa tehokkaan lämmöntuoton vielä -30°C pakkasellakin. Metallinen pinta, sulavalinjainen ja todella ohut muotoilu sopii vaativaankin sisustukseen. Lisää tietoa löydätte osoitteesta www.cooperhunter.fi.

Esillä ovat tietenkin myös Atlanticin tarjoamat ratkaisut uusiin ja lämpöremontoitaviin kohteisiin, myös rivitalon, pienkerrostalon tai liikekiinteistön lämmittämiseen. Yhdistelemällä Atlantic lämpöpumppuja ja/tai kattiloita sekä Austria Email varaajia saavutetaan energiakulutukseltaan optimaalinen järjestelmä niin öljy-, maakaasu- kuin sähkölämmitteiseen kiinteistöön. Atlantic ilmavesilämpöpumppuja voidaan kytkeä keskenään rinnakkain, öljy- tai kaasukondenssikattilan tai vanhan kattilan kanssa. Vaihtoehtoja on rajattomasti eikä teho lopu kovillakaan pakkasilla!

Tutustukaa myös tyytyväisten asiakkaidemme palautteisiin ja USKOMATTOMIIN laskelmiin säästöistä joita he ovat Atlantic lämmitysjärjestelmän valittuaan saavuttaneet! Tarkempi osoite on www.atlantic.fi/ajankohtaista.

Tarjouksemme messuilla hakevat vertaistaan. 

Tervetuloa tutustumaan, osasto E307!

www.atlantic.fi
www.cooperhunter.fi
www.vivax.fi
www.austria-email.fi