Atlantic Suomi Raksa-messuilla Lahdessa 11.-13.3.2016 osasto D8a – Katso tästä tarjoukset!

olemme_mukana_raksa2016

Olemme mukana RAKSA-messuilla Lahdessa 11.-13.3.2016. Esillä ovat mm. Atlantic ilmavesi- ja hybridilämpöpumput, Austria-Email varaajat, Vivax ja Cooper&Hunter ilmalämpöpumput sekä aivan uuden uutukainen ilmalämpöpumpun etäohjauksen mahdollistava M Climate.

Cooper&Hunter ilmalämpöpumput

Atlantic Suomi maahantuo eurooppalaisia Atlantic ilmavesi- ja maalämpöpumppuja, Austria-Email varaajia sekä Vivax ja Cooper&Hunter ilmalämpöpumppuja. Uusin tuotemerkki Cooper&Hunter täydentää lämpöpumppuvalikoimaa upeilla, huipputekniikkaa sisältävillä ilmalämpöpumpuillaan. Laajasta mallistosta löytyy sopiva ilmalämpöpumppu varmasti jokaiselle: Esim. VIP inverter; Kaksivaiheinen kompressori mahdollistaa tehokkaan lämmöntuoton vielä -30°C pakkasellakin. Upea muotoilu – katso lisää www.cooperhunter.fi

Atlantic Hybridi- ja Cascade lämmitysjärjestelmät

Atlantic tarjoaa ratkaisut sekä uusiin että lämpöremontoitaviin kohteisiin, myös rivitalon, pienkerrostalon tai liikekiinteistön lämmittämiseen. Yhdistelemällä Atlantic lämpöpumppuja ja / tai kattiloita sekä Austria Email varaajia saavutetaan energiakulutukseltaan optimaalinen järjestelmä niin öljy-, maakaasu- kuin sähkölämmitteiseen kiinteistöön. Atlantic ilmavesilämpöpumppuja voidaan kytkeä keskenään rinnakkain, öljy- tai kaasukondenssikattilan tai vanhan kattilan kanssa. Vaihtoehtoja on rajattomasti eikä teho lopu kovillakaan pakkasilla! www.atlantic.fi

M Climate ilmalämpöpumpun etäohjain

M Climate yleisohjaimella ohjaat ilmalämpöpumppuasi missä ja milloin vain Android tai iOS laitteellasi.

M Climate ei ole merkkiriippuvainen ja toimii lähes kaikkien markkinoilla olevien IR ohjauksella toimivien ilmalämpöpumppujen kanssa.

Voit tehdä kokonaisen viikon lämmitys suunnitelman ja laite ohjaa lämmitystä tai viilennystä pienemmälle kun olet töissä, matkoilla tai ihan missä vain jolloin säästät sähköä sekä rahaa jopa 25% kun ilmalämpöpumppusi ei tee turhaa työtä tyhjälle kodille. Laitteeseen voit myös määrittää automaattisen sammumisen ja käynnistymisen kodin ja itsesi välisen etäisyyden mukaan.

Ilmalämpöpumpun etäohjaus on helppo ottaa käyttöön

M Climaten asennus on helppoa. Ripustat laitteen seinälle tai laitat pöydälle josta on suora näköyhteys ilmalämpöpumpullesi. Kytket laitteen kodin langattomaan Wi-Fi verkkoon ja käyttö on valmis heti kun olet konfiguroinut älylaitteesi samaan verkkoon sovelluksen ohjeiden mukaan.

M Climate sovellus on ladattavissa Google Playsta ja App Storesta.

Katso lisää tästä

Lisätiedot: Atlantic Suomi /Costella Oy puh. (05) 366 4155 tai info@atlantic.fi

TARJOUKSET MESSUILLA:

(Voimassa vain 11.-13.3.2016)

Atlanticsuomi_Costella_RAKSA-2016_TARJOUKSET-WEB

(katso perusasennussisältö tästä)